Friday, 15 June 2012

BIRTHDAY BOYS 20,.. eheheheheh....

Surprise dari Elly & Jann kwn pejabat aku masa praktikal kt site K.Berang. Kejutan ni diorg buat untuk aku n kwn aku Syed yg gelak sakan baju purple kt atas tu,..hehehehhe... Dah befday aku sama dgn Syed 22.03.1992 senang la diorg nk smbut dh tarikh sama,.. huhuhuhuhu

suke sangat,.. ahahahha,.. malu2 konon tiup lilin, maklumla site  manager  merangkap bos aku kt site tu pon ade skali masa ni duk gelak2 suruh tiup lilin tu, kena cover la skit da bos ada kt depan,..ehehehehhe,.. tapi bos pon sekepala je dgn aku, bos muda katakan,... huhuhuuhu



Syed n Kamal,.. eehehehehe,.. thanks taw to budak office dua org ni Elly & Jann yg sudi smbut befday aku n syed ni,.. =)
Hadiah pon dpt, ni aku punya.. ehehehehhe,.. sebenarnya x tahu plak dpt hadiah,  tetiba masa aku nk balik kerja aku amik beg galas aku n tgk lain mcm je punya besar beg aku tu, aku bukak la, tgk2 ada barang ni rupenye,  diorg da letak awal2 hadiah ni tnpa pngetahuan aku kt dlm beg galas yg aku bwk hari2 pergi kt tmpat kerja,.. huhuhuhu,.. tq,...



Ha, ni plak kek utk aku n abg ipar aku,.. smpai rumah kak ngah aku plak smbut befday aku skali dengan husband dia, befday aku pon x jauh dgn abg ipar aku, aku 22 mac, dia 24 mac,.. Kakak aku kerja kt Kl, husband dia plak kerja kt Terengganu ni, da alang2 dia balik cuti time ni, dia smbut skali la befday husband dia dgn aku..

Tabung katak ni plak hadiah befday dari IZZMAL <3,..  ehehhehehe,.. comel2, trima ksih..
sweet lak rasa befday yg ke 20 ni,.. ehehhee,.. thanks semua terutama to Elly, Jann, Angah, Puteri Torchlight aku, n semua la yg ingt befday ni,,..aku hargai sgat2,.. =)



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...